Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Szélvédõ csere, valamint gépjármûvek üvegeinek cseréje igény szerint gyári illetve utángyártott üvegekbõl.

Szélvédőcsere és javítás

Az autó épsége nem csupán esztétikai, hanem biztonsági szempontból is rendkívül lényeges. A szélvédő megvédi az utasokat az ellenszéltől, az esőtől, a becsapódó tárgyaktól, de emellett hozzájárul az autó szerkezeti szilárdságához is. A szélvédő épsége azért is fontos, mert egy esetleges baleset során a légzsák nekifeszül a szélvédőnek és így tudja az autóban tartani az elöl utazó utasokat.

Ma már a szélvédőket erős, dupla falú üvegből gyártják, így nem olyan könnyű összetörni. Ha egy baleset során mégis összetörik, a szilánkok nem okoznak komoly sérüléseket, mert egy autóüveg fólia tartja össze őket. Az autó szélvédőjét baleset, törés esetén azonnal cserélni kell, hiszen enélkül nem biztonságos a közlekedés és mások biztonságát is veszélyeztetjük vele.

Ha Ön is balesetet szenvedett gépjárművével vagy egyéb kár érte és szélvédője nem úszta meg törés, repedés nélkül, forduljon autójavító műhelyünkhöz szélvédő javításáért, cseréért! További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő tipikus sérülései

A biztonságos autós közlekedés feltétele az időről-időre elvégzett javításokat, karbantartást is magába foglalja, hiszen egy-egy alkatrész elöregedhet, valamint balesetek sajnos bárkivel történhetnek. Ilyenkor jön jól, ha ismerünk egy megbízható autójavító műhelyt, ahol gyorsan és szakszerűen orvosolják a hibákat.

A szélvédő sérülése az egyik leggyakoribb eset, hiszen az autóüveg igencsak sérülékeny része a járműveknek. Leggyakrabban a felpattanó kavicsok okoznak tipikus sérüléseket, azonban ezek javítása a legtöbb esetben megoldható és rutinmunkának számít.

•  A leggyakrabban előforduló törés a kagylós törés, ahol a középen lévő lyukat körülveszik a kör alakú repedések.
•  A csillag alakú törésnél egy sérülési pontból több irányba kifutó repedések törik meg az üveget, ennek javíthatósága már nagyobb gyakorlatot kíván.
•  A kombinált törés az előző kettő jellemzőit foglalja magába.
•  Végül létezik félhold alakú törés, ami egy félkagylós sérülésből és repedésekből áll.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szélvédője sérülést szenvedett és garantáljuk, hogy olyan lesz, mint újkorában!

szélvédőcsere Veszprémben

Szélvédőcsere Veszprémben rövid határidővel!

Szélvédőcsere Veszprémben, professzionális, felszerelt műhelyben, minőségi, gyors szolgáltatás, nálunk nincs hosszas várakozás!

Ha szélvédőcserére van szükség, a járműtulajdonosok közül sokaknak fontos a minőség mellett a gyorsaság is. Egyesek nem igazán tehetik meg, hogy hosszú heteket várjanak az autójukra, ugyanis a saját gépkocsi nélkül a bevásárlás és a munkavégzés is rendkívül körülményes. Amennyiben Önnek is fontos a gyorsaság, és szeretne megbízható szervizt találni a szélvédőcseréhez Veszprémben, ne kutasson tovább, mert vállalkozásunk maximálisan megfelel az elvárásainak!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak azt, hogy több hetes várakozási idővel számoljanak, kiemelt figyelmet fordítunk a rövid határidőkre. Veszprémben a szélvédőcseréhez műhelyünkben ehhez minden a rendelkezésünkre áll. A professzionális környezet fontos szerepet tölt be abban, hogy alkalmazkodjunk az elvárásokhoz. A munkálatokat profi, gyakorlott szakembereink végzik, akiknek a kellő rutin mellett nem okozhat problémát odafigyelni a gyorsaságra is. A szélvédőcsere Veszprémben ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatás keretein belül történik. Minőségi, megbízható helyről származó alkatrészek kerülnek felhasználásra, amikkel a szakemberek pontos, precíz munkát végezhetnek. A végeredménnyel garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz, a korábbi sérülésből semmit sem fog észrevenni. Bármilyen esetben felkereshet minket, amikor úgy látja, hogy szükség van a szélvédő cseréjére.

Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit és bízza ránk bátran a szélvédőcserét Veszprémben! Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas, gyors szolgáltatásért. Veszprémben a szélvédőcserén kívül vállalunk még kipufogó javítást, műszaki vizsgáztatást, fényezést és karosszéria helyreállítást is, így több mindennel kapcsolatban is keresheti cégünket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

szélvédőcsere

A szélvédőcsere nem várhat? Bízza ránk a javítást!

Az autó szélvédője sokféle módon sérülhet meg. Útközben felcsapódik egy kavics az útról és megkarcolja az üveget. Vezetés közben egy madár az ablaknak csapódik, ami bereped. Az is előfordulhat, hogy nem csak megkarcolódik vagy bereped, hanem betörik a szélvédő. Ebben az esetben már a korrekció nem elég, hanem a szélvédőcsere marad az egyetlen megoldás.

szélvédőcsere az autószerelő műhelyünk egyik fő tevékenysége. Ha sürgősen új szélvédőre van szüksége és Veszprém közelében él vagy erre jár, hogy szakmailag kiemelkedő szolgáltatást vegyen igénybe, keressen minket bizalommal!

A törött szélvédővel rendelkező autóval nem lehet elindulni a forgalomba, ezért olyan műhelyre van szüksége, ahol a lehető leghamarabb elvégzik a szélvédőcserét! Bízza ránk a műveletet és hamarosan ismét a saját autójával járhat! Kedvező áron és kiváló minőségben kivitelezzük a szélvédőcserét is. A részletekkel kapcsolatban kérjen bővebb felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken vagy akár személyesen a műhelyünkben!

Facebook