Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

A mûanyagjavításnál hegesztéses valamint ragasztásos technológiát alkalmazunk, melyet a legmodernebb STEINEL berendezéssel végzünk.

Amit a műanyaghegesztésről tudni érdemes

Megsérült autója karosszériája? Megrepedt a fényszóró, eldeformálódott a lökhárítója? Van megoldás, ez pedig nem más, mint a műanyaghegesztés! A műanyaghegesztés segítségével gyorsan orvosolhatóak azok a sérülések, melyek az autó műanyagból készült alkatrészeit érintik. Abban az esetben, ha ezek az alkatrészek újrahasznosított műanyagból készülnek, szintén van esély a javításra, mégpedig ragasztás segítségével. A műanyaghegesztés olyan technológia mely nem csak javításra alkalmas, de segítségével akár át is alakíthatóak az autó műanyagból készült részei. Szeretné, ha autója az Ön egyedi igényeihez lenne alakítva? Hozza el hozzánk járművét és alakíttassa az egyes műanyag alkatrészeket olyanra, amilyenre mindig is szerette volna! Nincs akadálya szinte semmilyen változtatásnak, hiszen a műanyaghegesztéssel újraformázható szinte bármi, ami műanyagból készült. Bízza magát és autóját szakavatott kezekre, és műhelyünk szakembereinek segítségével gyorsan, kedvező áron szabadulhat meg az autóját csúfító törésektől, karcolásoktól, deformálódott részektől!

Műanyaghegesztés Veszprémben: gyors, egyszerű megoldás! 

Műanyaghegesztés Veszprémben, kedvező megoldás a műanyag alkatrészek sérüléseinek eltüntetéséhez, színvonalas szolgáltatás, elérhető áron!

Sajnos bizonyos közúti balesetek során előfordulhat, hogy a járműveknek a műanyag alkatrészeik sérülnek meg, úgy, mint például a fényszórók vagy a lökhárítók. Az új elemek beszerzése gyakran rengeteg időt és energiát felemészthet, ráadásul még megnövelheti a javítás költségeit is. A hosszú várakozás, nagyobb kiadások egyes autótulajdonosok számára komoly problémákat okozhatnak, ezért inkább ezeket elkerülnék. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és praktikus megoldásra lenne szüksége, válassza a műanyaghegesztést Veszprémben!

Veszprémben a műanyaghegesztés ideális alternatívát nyújt a kényes helyzetre. A szolgáltatás igénybevételével nincs szükség hosszas várakozásra, nagyobb kiadásokra az új alkatrészek miatt. Az eljárással könnyedén orvosolhatók a műanyag elemek sérülései. Veszprémben a műanyaghegesztésnek köszönhetően a járművek időben visszakerülhetnek a tulajdonosaikhoz. Műhelyünkben minden a rendelkezésünkre áll a minőségi munkavégzéshez. Veszprémben a műanyaghegesztéshez professzionális eszközöket használunk fel, amikkel precíz, pontos munkát tudunk végezni. A végeredmény olyan, mintha sose érte volna sérülés az alkatrészeket, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatással. A megfelelő technikai háttérrel nem csupán a minőségre tudunk odafigyelni, hanem a rövid határidőkre is. Nálunk elfelejtheti a hosszas várakozást.

Veszprémben a műanyaghegesztéssel csak jól járhat, válassza bátran a szolgáltatást, tapasztalja meg az eljárás előnyeit, és faragjon le a kiadásaiból! Weboldalunkon bővebb információkat is olvashat rólunk, tevékenységünkről, a galériában pedig több munkánkról is láthat fotókat. Kereshet bennünket kipufogó javításért, szélvédőcseréért, fényezésért, műszaki vizsgáztatásért is. Ha kérdései lenének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődőknek.

Műanyaghegesztés Veszprémben

Facebook