Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

info@kertaiautojavito.hu

Ha már megtörtént a baj, akkor is segíteni szeretnénk. Autómentõ partnerünk a nap 24 órájában várja hívását.

30 / 3350 – 590

Autómentés Kertaival!

 

Ugye Ön is találta már magát abban a kellemetlen és bosszantó helyzetben, hogy autója lerobbant, defektet kapott vagy egyszerűen csak meghibásodott? Természetesen az ilyen és ehhez hasonló esetek mindig a legrosszabbkor történnek az emberrel. Sajnos változtatni mi sem tudunk rajtuk, viszont képesek vagyunk a lehető leggyorsabban kihúzni Önt és autóját a csávából!

 

Autója felmondta a szolgálatot, sietnie kellene, de nem szívesen hagyná a kocsit sem az út szélén? Nem kell döntenie, elég, ha tárcsázza a megadott telefonszámot és mi rögtön útnak indulunk, hogy megmentsük Önt és természetesen autóját

 

Legyen bárhol, csapatunk azonnal útnak indul és gyorsan a helyszínre érkezik. Ugye ismerős az a helyzet, amikor a kihívott autómentőre órákat kell várni? Nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen számunkra az ügyfél az első! Bízza ránk autóját és garantáljuk, hogy hozzáértő csapatunkban nem fog csalódni!

 

Lerobbant autója? Hívja a 30 / 3350 – 590-es telefonszámot és segítünk Önnek!

Veszprémben is van segítség!

Akik a fővárosban autóznak, azokhoz mindig gyorsan kiér az autómentő, ha lerobban az autójuk, de mi van azokkal, akiknek nem Budapesten, vagy Budapest közelében áll meg a gépjárművük? Ha például Balatonra menet, Székesfehérvár után mondja fel járműve a szolgálatot? Nos, számukra is van gyors segítség, ugyanis Veszprémben is van segítség, a Kertai Autójavító partnere révén!

Hiába tartja autóját megbízhatónak, és viszi gyakran szervizbe, netán nyaralás előtt is megnézeti, sajnos az autó a legrosszabbkor tudja felmondani a szolgálatot. Azonban, ha az utazás előtti este, nem csak ruhatáráról és egészségügyi felszereléséről gondoskodik, hanem elteszi a Kertai Autójavító elérhetőségeit is, akkor Budapesttől távol is hamar érkezik majd a segítség!

Ne várjon órákat a fővárosból érkező felmentő seregre! Hívja az Önhöz közel levő autómentőt! Keressen bátran minket, vagy partnerünket, ha gyors és szakszerű segítségre van szüksége, készséggel segítünk Önnek, hogy az utazás mindig biztonságos és komfortos legyen!

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 23 Aug 2017
  • Pinned: 4 Aug 2017
  • Pinned: 20 Jul 2017
  • Pinned: 20 Jul 2017
  • Pinned: 20 Jun 2017
  • Pinned: 20 Jun 2017
  • Pinned: 18 May 2017
  • Pinned: 21 Apr 2017
  • Pinned: 1 Mar 2017
  • Pinned: 22 Feb 2017