Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Karosszérialakatos mûhelyünk CAR-O-LINER huzatópaddal és mérõrendszerrel, Prima típusú plazmavágóval, valamint acél, illetve alumínium hegesztésére alkalmas berendezéssel van felszerelve. Gépkocsija karosszériája ha megsérült, korrodált esetleg karambolozott és azért szorul javításra, lakatos mûhelyünkben minõségileg kifogástalan szakszerû munkával megjavítjuk azt. Biztosító társaságokkal együttmûködési megállapodásunk van, vállaljuk karambolos autója teljes körû ügyintézését, javítását valamint alkatrész beszerzését. Gépkocsiját a legmodernebb technológiával, garanciával javítjuk a szükséges méretbe állítását húzató padon végezzük. Megsérült autója külső borítása? Ne aggódjon, nálunk szakszerű és precíz karosszéria javítás várja! A karosszéria javítása rendkívül fontos feladat. Sokan azt gondolják, hogy ez csupán esztétikai probléma, ám ennél sokkal többről van szó. Az autóban ülők testi épségének megóvása elsődleges szempont mindenki számára, az utasok biztonságának első védőbástyája pedig nem más, mint az autó karosszériája. Ez tompítja le az ütközést és életeket menthet, azonban egy sérült borítás nem tudja kifogástanul ellátni ezt a feladatot. Egy súlyosabb karosszéria sérülés nem csak esztétikailag kifogásolható. Romlik az autó aerodinamikai képessége is, ami növeli a légellenállást, ezáltal növekszik az autó fogyasztása is, amely hosszú távon szintén nem kedvező. A karosszéria javítást mindig bízza szakemberre, mert könnyen okozhat nagyobb kárt benne, ami többletköltséggel járhat. Profi csapatunk a lehető leggyorsabban javítja ki a balesetek által okozott sérüléseket autóján. Ha karosszéria javításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kisebb karosszériasérülések javítása A biztonságos és felelősségteljes autós közlekedés során elengedhetetlen, hogy gépjárművünk kifogástalan műszaki állapotban legyen, valamint a karosszériasérülések is meghatározó szerepet játszhatnak a vezetésbiztonságban, valamint nem utolsó sorban esztétikailag is jelentős presztízs értékük van. A mindennapos közlekedés és használat során azonban számos külső behatás éri járművünket, melyek gyakran kisebb nyomokat és sérüléseket hagyhatnak a karosszérián, ezért profi szakember karosszéria javítási szolgáltatásaira van szükség. Hétköznapi használatból származó kisebb karosszériasérülések:

karosszéria javítás veszprém
Előtte
karosszéria javítás veszprém
Utána
 • Az időjárási tényezőknek köszönhető behatások, például jégkár
 • Természeti behatásoknak köszönhető sérülések, például leszakadó faágak által okozott károk vagy kavicsfelverődésből származó sérülések
 • Köztéri parkolókban, bevásárlóközpontok parkolóiban történő balesetek, károk: például ajtórányitásból származó sérülések és az autónak tolt bevásárlókocsiktól származó károk
 • Szándékos rongálásból származó sérülések.
 • Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja kisebb karosszériasérülések javítását, melyekről bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
 • A karambolos karosszériasérülések csoportosítása és javítása
 • Az autós közlekedés során sajnos egyes élethelyzetekben elkerülhetetlen, hogy egy esetleges karambol következtében autónk karosszériája kisebb-nagyobb károkat szenvedjen, azonban az esetek többségében ezek a megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel javíthatóak, melynek köszönhetően jelentős anyagiakat spórolhatunk meg.
 • Kis sérülés: Koccanásos balesetek esetében jellemző és igen gyakori, ebben az esetben a karosszéria burkolóelemei sérülnek maradandóan, láthatóan, például sárvédő, lökhárító, lámpák, ajtó, stb.
 • Közepes sérülés: Az önhordó karosszéria vázszerkezetében is maradandó deformációk keletkeznek a kisebb felszíni elemeken történt sérüléseken kívül, például a felszíni borítóelemekkel csatlakozó teherviselő elemek károsodásai, homlokfal, hátfal, hossztartók, ajtóoszlopok, stb.
 • Súlyos sérülés: A karosszéria alapváza, azaz önhordó szerkezete jelentős károkat szenved el, melynek következtében deformálódik, például elcsavarodás, elhajlás-eltekeredés, tetőtér torzulás, stb.

Karambolos karosszériasérülések profi javításáért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére! Karosszériajavítás és a természeti károk A biztonságos közlekedés egyik alapfeltétele, hogy gépjárművünk minden szempontból maximálisan megfeleljen a minőségi előírásoknak, amely a karosszéria állapotára is fokozottan igaz, hiszen nem csupán esztétikai szempontból fontos, de a vezetésbiztonságnak megfelelően is. Autónk karosszériájában számos külső behatás tehet kárt, melyek ellen gyakran igen nehéz védekezni, például természeti és időjárási viszontagságok. Járművünk tárolási körülményei jelentősen meghatározzák a karosszéria épségének veszélyeztetettségét, azonban néhány természeti körülménnyel szemben nem védekezhetünk, és kisebb-nagyobb károkat hagyhatnak autónk külső részein:

 • Jégeső által okozott károk
 • Erős napsugárzás okozta károk
 • Természeti elemek által okozott károk, például leszakadó faágak, felcsapódó kavicsok, stb.
 • Egyéb esetek
 • A mai korszerű karosszériajavítási szolgáltatások minden típusú sérülésre gyors, hatékony és precíz megoldást kínálnak, legyen szó komplett karosszéria elemek javításáról vagy fényezésről.

Megbízható és profi karosszériajavításért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy járműve újra régi fényében tündökölhessen!

Karosszéria javítás Veszprémben balesetes járművekhez

Karosszéria javítás Veszprémben, balesetes autók számára. Még ne vegye célba a roncstelepet, kérje ki szakembereink véleményét az autó állapotáról!

A karosszéria az autó egyik fontos szerkezeti eleme a motor vagy a futómű mellett. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről az autó legjobban látható és esztétikai szerepet is betöltő részét!

A karosszéria nem csupán az autó borítása, ajtókkal és motorháztetővel, csomagtartóval, hanem a jármű teljes vázát vagyis felépítményét jelenti utasfülkével, sofőrfülkével együtt. Az autó vázába kerülnek az alkatrészek, amit úgy terveznek meg, hogy minél jobban el tudja nyelni a balesetek okozta ütközés energiáját.

A karosszériák négy fő típusra bonthatóak. Zárt, nyitott, kombi és az egyterű. A kombi jellegzetessége, hogy a  csomagtérhez is terveztek oldalsó szélvédőt, valamint a  teteje a csomagtartó fölé is benyúlik. A nyitott változat a lehúzható tetővel rendelkező vagy tető nélküli járműveket jelenti.

Karosszéria javítás veszprémben
Karosszéria javítás veszprémben

A karosszériát éri először a sérülés

Az autó váza az a felület, amit a mechanikai sérülések elsődlegesen elérnek, az autókerekek vagy a szélvédők mellett. A közutakon történt balesetek mindegyike kihat a jármű külső részére, csupán abban van különbség, hogy milyen mértékben. Meg tudunk különböztetni a megrongálódás súlyosságától függően jelentéktelenebb sérüléseket, közepes vagy súlyos mértékű elváltozásokat is a karosszérián. Az ütközés erejének nagysága befolyásolja a megrongálódás súlyosságát.

A minimális megrongálódás kategóriájába sorolhatjuk azokat a károsodásokat, amik kis felületre terjednek ki és ezzel együtt könnyen, látható nyom nélkül javíthatóak. Ilyen károsodás lehet például a lámpák törése, a lökhárító horpadása vagy pedig az ajtók fényezésének a megkarcolódása.

A nem jelentéktelen, de még nem is súlyos sérülésnek az a károsodás számít, ami a felszínen túl a vázat is éri. A jármű váza, az ajtóoszlopok vagy a hátfal is elveszítheti eredeti formáját egy ilyen sérülésnél, azon kívül, hogy a fényezés karcolódik, az ajtó, motorháztető horpad.

A súlyos kategóriába tartozik a jármű alvázának vagyis az önhordó szerkezetének a megrongálódása. A z ilyen jellegű sérülés lehet törés vagy nagy mértékű eldeformálódás.

A karosszéria javítás alapvető célja, hogy sikerüljön az eredeti állapotát visszaadni a váznak, de legalábbis minél jobban megközelítse azt az elért eredmény. Egyaránt fontos az esztétikus külső, valamint a gyári szilárdságot idéző állapot elérése.

A karosszéria javításnak több módszere létezik

A  karosszéria javítás három módon történik egy autószerelő műhelyben. A hagyományos módszer a kisebb sérülésekhez alkalmazható, ugyanis az egyengetést jelenti az ehhez szükséges speciális eszközökkel.

A második módszer az úgynevezett részelem csere. Itt már nem elég az egyengetés, a sérült részeket ki is kell cserélni, de elegendő csak konkrét karosszéria elemeket kiemelni és újakkal pótolni a sérült részeket. 

A harmadik módszere a javításnak szintén a csere, de itt már nemcsak a sérült részt, hanem a teljes elemet emelik ki a gyári illesztésnél fogva.

A karambolos járművek  karosszéria javítását megelőzi a jármű vizsgálata. A szakembernek az ütközésben kárt szenvedett elemek mérésével meg tudja állapítani,a teljes kár mértékét és azt is, hogy a járműnek milyen javításra van szüksége. Az ellenőrzés speciális eszközökkel és szemrevételezéssel történik és javarészt méréseket jelent.

A javítás végén szükség van gyári minőséget biztosító fényezésre is, ami visszaadja a jármű szépségét és hibátlan külsejét is.

Karosszéria javítás veszprémben

Karosszériajavítás Veszprém megyében: ha a tökéletes végeredmény a cél

Karosszériajavítás Veszprém megyében, kiváló minőségben, rövid határidővel és kedvező áron – bízza ránk Ön is az autóját! A karosszériajavításhoz Veszprém megyében épp ugyanannyira nehéz megbízható szakembert találni, mint bárhol máshol, de szerencsére nem lehetetlen. Lényeges azonban, hogy olyan műhely legyen a kiválasztott, ahol nem csupán egyetlen részfeladatot végeznek el, hanem a karosszéria teljes helyreállítását, hiszen ellenkező esetben nagyobb az esély a hibákra, illetve a hanyagságra, mivel a hiba esetén a “szakemberek” könnyedén egymásra háríthatják a felelősséget, amiből gyakorlatilag minden esetben az ügyfél jön ki rosszul. A karosszéria sérülésekor ugyanis minden megrongálódik, annak helyrehozásához pedig többféle szakember tudására is szükség van. A karosszérialakatos felel a fém elemek helyreállításáért, illetve a váz esetleges sérülésinek javításáért, az ő keze alá dolgoznak azok, akik a tökéletes simaságot és a korrózióvédelem hibátlanságát állítják vissza, majd következik a fényezés, aminek végeztével az autó olyan lesz, mintha nem történt volna vele semmiféle baleset. Amennyiben az Ön autója is sérüléseket szenvedett, és szeretné szakértő kezekre bízni, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk vállalja a karosszériajavítást Veszprém megyében, de ez csupán műhelyünk elhelyezkedésére utal; más megyékből, sőt, akár külföldről is várjuk ügyfeleinket, akik a lehető legjobb minőséget keresik! Húzatópaddal, karosszérialakatos-műhellyel, illetve professzionális fényezőkamrával is rendelkezünk, emellett kollégáink szakértelmére és tapasztalatára is támaszkodhatunk, és – amennyiben szükséges – akár alumínium karosszéria javítására is fel vagyunk készülve, így biztos lehet benne, hogy ha ránk bízza a karosszériajavítást Veszprém megyében, nem fogja megbánni a döntését! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a karosszériajavítással Veszprém megyében, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Karosszériajavítás Veszprém megyében

Karosszéria-sérülések javítása: jobb szakértőkre bízni!

rövid határidővel, kiváló minőségben, kedvező áron – bízza ránk az autóját! Kisebb-nagyobb baleset bárkivel előfordulhat az utakon a koccanástól a totálkárig, ám a legtöbb esetben van lehetőség a karosszéria-sérülések javítására. Fontos, hogy a biztosítással kapcsolatos ügyintézés is szem előtt legyen tartva, és, ha minden rendben, akkor következhet az érdemi munka, amelynél fontos a minőség ¬ és persze a kedvező ár sem elhanyagolható. A karosszéria-sérülések javítása a sérülés mértékétől függően többféle munkafolyamatot foglal magába, és így természetesen az időtartama, illetve a költsége is más és más. Nagyobb sérülések esetén a burkolati elemek cseréjére is szükség lehet, a kisebbeknél azonban a lemezek eredeti formára alakítása is elegendő, majd ezt követi a glettelés, a felület simára csiszolása, majd a fényezéssel fejeződik be a karosszéria-sérülések javítása. Ha az Ön autója karosszéria-sérüléseinek javítására  lenne szükség, válassza cégünket, amely a lehető legmagasabb színvonalon teljesíti a szükséges munkálatokat, szakértő kollégáink segítségével pedig a gyárival megegyező, makulátlan állapotba állítjuk vissza az autó összes sérült elemét. Műhelyünkben a húzatópadon túl speciális mérőrendszer, illetve mind az acél, mind az alumínium karosszéria-elemek javításához szükséges eszközpark megtalálható, emellett pedig természetesen a fényezést is professzionális módon és eszközökkel végezzük el. Gyakorlatilag minden, az autó javításához szükséges eszközzel és tudással rendelkezünk, ráadásként pedig a biztosítással kapcsolatos ügyintézés minden egyes lépését is ránk bízhatja. Áraink kedvezőek, a feladatokat pedig rövid határidővel vállaljuk, így Önnek is mindenképp megéri bennünket választania! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szüksége lenne az autója karosszéria-sérüléseinek javítására, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!  

karosszeria-serulesek-javitasa

Karosszéria javítás húzatópaddal: igényes munka, rövid határidővel! 

A karosszéria javítás terén manapság sokféle szolgáltatás érhető el. Egyesek mindenképp olyan céget szeretnének találni, ahol a minőségre és a rövid határidőkre egyaránt oda tudnak figyelni. Igencsak kellemetlen több hetet gépjármű nélkül eltölteni, hiszen ez az állapot eléggé megnehezítheti például a munkába járást vagy a nagyobb hétvégi bevásárlásokat. Amennyiben Ön is olyan céget keres, ahol a színvonal és a határidők egyaránt számítanak, forduljon hozzánk bizalommal! A karosszéria javítás húzatópaddal tökéletesen megfelel az elvárásainak. Ezzel az eljárással rendkívül igényes végeredményt tudunk biztosítani az ügyfelek számára. Legyen szó bármilyen látványos sérülésről, húzatópaddal a karosszéria javítás nem jelenthet kihívást. Ezt a megoldást elsősorban akkor alkalmazzuk, ha a fő szerkezeti elemek deformálódtak. A munkálatok során mérőrendszert is használunk, ami szintén fontos szerepet tölt be a színvonalas végeredmény szempontjából. A karosszéria javítás húzatópaddal ideális választás a járműtulajdonosok számára, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz az autójával. A karosszéria javítás húzatópaddal sokkal rövidebb idő alatt kivitelezhető, mint más eljárásokkal. Ezzel a gépjármű tulajdonosok elkerülhetik, hogy hosszú heteken át mellőzniük kelljen autójukat. Felkészült csapatunk profizmusa is hozzájárul ahhoz, hogy az ügyfelek ne várjanak sokáig a járművükre. A karosszéria javítás húzatópaddal a legegyszerűbb és leggyorsabb. Műhelyünk modern, felszerelt, ahol minden rendelkezésre áll a javításhoz, nálunk a legjobb kezekben vannak a járművek. Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunk bárki számára könnyedén elérhető, köszönhetően kedvező árainknak. Weboldalunkon a galériában képeket is találhat korábbi referenciáinkról. Bátran kereshet minket szélvédőcseréért és műszaki vizsgáztatásért is. Ha ránk bízná a karosszéria javítást húzatópaddal, vagy más szolgáltatásunkat venné igénybe, esetleg kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

karosszeria-javitas-huzatopad

Karosszériajavítás? Válasszon bennünket!

Akár kisebb, akár nagyobb baleset történik egy autóval, karosszériajavításra szinte mindig szükség van. Érdemes még a legkisebb sérülésekkel is foglalkozni, mert így megelőzhető a korrózió, és ezzel az autó nagyobb mértékű értékvesztése is elkerülhető. A kisebb sérüléseket egy karosszérialakatos mester viszonylag gyorsan képes javítani, hiszen sokszor még különleges szerszámokra sincs szükség hozzájuk, csupán tapasztalatra, amivel természetesen egy szakember rendelkezik is. A horpadások egy része például megfelelő erőhatásra visszaugrik a helyére, és még az is megoldható, hogy a rajta lévő festékréteg sérülésmentesen kövesse a mozgást, azaz semmilyen utólagos korrekcióra nem lesz szükség a karosszériajavítás után. Ez azonban a ritkábbik eset, mivel sokkal gyakrabban fordulnak elő olyan sérülések egy autón, amihez már nem elég a tapasztalat. A súlyosabb sérülések speciális szerszámokat igényelnek, sőt, akár olyan berendezésekre is szükség lehet, amelyek csak a kifejezetten komoly karosszériajavítási esetekre szakosodott műhelyekben találhatóak meg, sokszor egyedileg építve. Amennyiben a gazdasági totálkár esete nem áll fent, gyakorlatilag bármilyen sérülés javítható, sőt, valójában még azon túl is, ám többnyire nem érdemes. Lényeges azonban, hogy ha a sérülés olyan jellegű, ami az autó biztonságosságát veszélyeztetné a későbbi használat során, akkor a karosszéria javítása ezt a problémát nem fogja megoldani. Az sem mindegy azonban, hogy hova fordulunk karosszériajavításért, hiszen a legtöbb műhely ugyan képes orvosolni a karosszéria problémáit, azonban nem azonos minőségben. Ha Ön sem éri be a legjobbnál kevesebbel, válasszon bennünket! Műhelyünk vállalja a karosszériajavítást az Ön autója esetében is, és garantáljuk, hogy tökéletesen elégedett lesz a végeredménnyel. Áraink kedvezőek, munkánk a lehető legmagasabb minőségű, szakembereink pedig komoly tapasztalattal rendelkeznek, ezért mindenképp érdemes hozzánk fordulnia, ha karosszériajavító műhelyet keres. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné ránk bízni autója karosszériájának javítását, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

karosszeriajavitas-kertaiautojavito

Karosszéria javítás teljes körűen felszerelt műhelyben!

Az autó külső borítása a karosszéria, ami az elsők között sérül meg, ha valamilyen baleset történik az autóval. Elég egy kicsi karcolás, a jármű máris veszít az értékéből, és azonnali karosszéria javításra van szükség. Tart tőle, hogy nem a megfelelő műhelyet választja a karosszéria javításhoz? Olyan autószerelő műhelybe vigye az autóját, ahol valamennyi eszköz és berendezés a rendelkezésre áll ahhoz, hogy a karosszéria sérüléseinek minden típusát javítani lehessen! A karosszéria javítás a Kertai Autójavítóban szinte gyerekjáték, mert tökéletesen felszerelt műhelyünkben minden adott a gyors és hatékony munkához. Hegesztőberendezés, huzatópad, plazmavágó, valamint műanyag hegesztő-javító berendezés is helyet kapott a műhelyben. Ennek köszönhetően a karosszéria javítást fényezéssel is ki tudjuk egészíteni. Az ügyfeleink egy kompletten megjavított és kijavított karosszériájú autóval tudnak távozni, amit rövid határidővel és kedvező áron készítünk el! Keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot karosszéria javításra!

karosszeria-javitas-kertaiautojavito

Facebook