Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Gyors autómentés defekt esetén is!

Az autó sok mindentől kaphat defektet, sajnos elég hozzá egy nagyobb kátyú is, és a sérült gumi szép lassan leereszt. Gyakori eset az is, hogy maga a felni sérül meg és menet közben teljesen tönkre teszi a gumit, ami menthetetlenné válik, mire az autón érezhető lesz a probléma. Hogy ilyenkor mi a teendő? Ha van pótkerék és helyben ki tudja cserélni a vezető, akkor az a legegyszerűbb megoldás, ellenkező esetben viszont szükség lesz egy megbízható, autómentéssel foglalkozó cégre.

Az út szélén állni sajnos nem életbiztosítás szinte sehol sem, ám nagyon fontos, hogy jól látható helyen álljunk meg. Ilyenkor nem szabad a kerékkel foglalkozni, az első a biztonságos megállás legyen! Ha ez sikerült, akkor kapcsoljuk be az elakadásjelzőt, tegyük ki a háromszöget, és lépjünk kapcsolatba az autómentéssel

Az autómentés gyorsasága mindig fontos, de télen, nagy hidegben kiemelt jelentősége van. Amennyiben gyors és megbízható autómentéssel foglalkozó céget keres, a legjobb, ha hozzánk fordul! Hívjon minket, hogy mielőbb a segítségére siethessünk!

Autószerelő Veszprémben: felkészítjük autóját a télre!

kertaiautojavito.hu_1-2.19decA téli szélsőséges időjárás nem csak az embereket, hanem az autókat is megviselheti, különösen akkor, ha a tulajdonosok nem gondoskodtak arról, hogy felkészítsék gépjárművüket a fagyra, hóra. Ez nem csupán a téli gumi cseréjében merül ki, hanem sok mindennel kell ilyenkor foglalkozni: többek között szükséges ellenőrizni az ablaktörlőket, a motort és az akkumulátorokról sem szabad megfeledkezni. Amennyiben Ön profi, megbízható szakemberre bízná autója téli felkészítését, és Veszprémben vagy a város vonzáskörzetében lakik, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár! Autószerelőink Veszprémben kellő körültekintéssel készítik fel autóját a keményebb téli napokra. Az autószerelők Veszprémben minden egyes alkatrészt ellenőriznek. Megvizsgálják, hogy a fagyálló hűtőfolyadék képes lesz-e betölteni rendeltetésszerű szerepét, de az olyan apró részletekre is odafigyelnek, mint például a gumitömítések állapota. Ez azért fontos, hogy a jármű ajtajai később a tél folyamán ne ragadjanak be a rossz tömítések miatt. Természetesen a fényszórókról sem feledkeznek meg! Autószerelőink Veszprémben a legkorszerűbb eszközök és berendezések alkalmazásával vizsgálják azt, hogy a különböző alkatrészek megfelelő állapotban vannak-e a téli használathoz. Ezekkel a vizsgálatokkal egyrészt a balesetek kockázata, másrészt a bosszantó meghibásodások valószínűsége csökkenthető. Autószerelőink Veszprémben az ellenőrzések során olyan hibákat is ki tudnak szűrni, amik később akár óriási gondot okozhattak volna a járműben. A téli felkészítést és az esetleges javítást rövid idő alatt elvégzik tapasztalt szakembereink. Ha Ön is szeretne a téli időszakban is biztonságosan utazni gépjárművében, bízza autószerelőinkre Veszprémben a jármű ellenőrzését! Áraink kedvezőek, így a téli ellenőrzés bárki számára elérhető műhelyünkben. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, érdeklődne az árakról, a vizsgálat pontos menetéről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Autómentés Veszprémben? Keressen bennünket!

kertaiautojavito.hu1-2.19novVidéken az autómentés mindig problémásabb, mint a fővárosban, a városok közti utakon pedig még rosszabb a helyzet: van, hogy órákat kell várni az autómentőre. Természetesen mindig vannak közeli autómentéssel foglalkozó vállalkozások, azonban ezek elérhetőségei nem minden esetben lapulnak a lerobbant autós névjegyzékében. Ha Ön gyakran jár Veszprém megyében, jegyezze fel telefonszámunkat, mert így könnyen elérhet bennünket, ha az autómentésre Veszprémben, vagy annak vonzáskörzetében lenne szüksége! A legtöbb autós ügyel arra, hogy a járműve folyamatosan karban legyen tartva, meghibásodások és balesetek azonban így is előfordulhatnak, amiknek köszönhetően az autó a leállósávban, vagy az út mentén köt ki. Gondolkodjon előre, hiszen az autómentés Veszprémben és az ország más részein is szükséges lehet! Érdemes az útvonalat figyelembe venni, és feljegyezni a közelben elérhető autómentő szolgáltatók telefonszámait, vagyis ha Veszprém felé jön, a miénket is. A Balaton északi partjára menet pont útba esik műhelyünk is, tehát ha errefelé akad problémája, nem csak elszállítjuk az autóját, de a javításáról is gondoskodunk. Az autómentést Veszprémben és környékén végezzük, ám, ha szükséges, távolabb is számíthat a segítségünkre. Számos ügyfelünk van, akik időnként igénybe veszik szolgáltatásainkat, és akkor is hozzánk fordulnak, ha Veszprémtől lényegesen távolabb gyűlt meg a bajuk a gépjárművükkel. A miértekről természetesen csakis ők tudnának érdemben nyilatkozni, azonban mi ezt annak tudjuk be, hogy elégedettek velünk, illetve azzal, amit az utójuk mentése érdekében tettünk. Baj esetén érdemes bennünket választania, ezért ha az autómentés Veszprémben válik esedékessé, keressen bennünket bizalommal! Természetesen akkor is hívhat minket, ha távolabb robbant le az autója, hiszen mindenképpen segítséget fogunk nyújtani! Ha kérdése lenne, vagy mentésre volna szüksége, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

A karosszéria javítás Veszprém megyében is elérhető kedvező áron!

kertaiautojavito.hu_2.19oktSajnos még mindig sok termék, illetve szolgáltatás esetében előfordul, hogy a fővárosban sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni, mint egy vidéki városban. Sokszor megéri még utazni is érte, ráadásul az is gyakori, hogy nem találni olyan szakembert, akit valóban szívesen megbíznánk az adott feladattal. Szerencsére ez azonban nem törvényszerű, hiszen például a karosszéria javítás Veszprém megyében is elérhető kedvező áron! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a karosszéria javításban Veszprém megyében. Gyakorlott szakembereink korszerű, karbantartott eszközökkel dolgoznak, ezért biztos lehet benne, hogyha ránk bízza autója szervizelését, akkor teljes mértékben elégedett lesz! Ráadásul a karosszéria javítást Veszprém megyében kedvező áron végezzük, ezért minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Keressen minket bizalommal Ön is, ha szüksége van karosszéria javításra Veszprém megyében, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Megbízható autószerelőt keres Veszprémben? Jó helyen jár!

kertaiautojavito.hu.19oktAmikor valaki javíttatni viszi az autóját, teljesen természetes, hogy megbízható helyet keres hozzá. Az, hogyha a szervizben nem végeznek megfelelő munkát, akár balesetveszélyes helyzeteket is előidézhet, ezért fontos, hogy csakis alapos és precíz cégre bízzuk a járművet. Amennyiben Önnek szüksége van egy ilyen autószerelőre Veszprémben, nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a javítással kapcsolatos feladatokban, munkatársaink pontosak, eszközeink pedig modernek és karbantartottak. Kollégáink megbízhatóak, a rájuk bízott feladatokat mindig a legjobb tudásuk szerint hajtják végre, ezért az autószerelést Veszprémben a legjobb, ha ránk bízza, mert biztos lehet benne, hogy tőlünk csakis tökéletesen működő járművet kap vissza! Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha autószerelőt keres Veszprémben! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, árajánlatért keressen minket megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Röviden az autófényezésről

kertaiautojavito.hu.19szeptA legtöbb autótulajdonos próbál vigyázni szeretett járművére, ha másért nem, hát azért, mert tudja, hogy a szervizelés nem általában olcsó dolog. A műhelyben végzendő munkák közül az egyik az autófényezés, amiről az a hír járja, hogy nagyon drága. Tény, hogy nem tartozik a legolcsóbb feladatok közé, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy miért is annyi az ára. Az autófényezésen nagyon sok múlik. Nem csak a jármű szépségét adja, hanem óvja a karosszériát a különféle külső hatásoktól. Ettől természetesen még nem kellene drágának lennie, viszont a felhasznált anyagok ára már jelentősen megdobja a végösszeget. Sajnos nem elég hozzá egy vödör falfestéket venni. Az autófényezéshez megfelelően elő kell készíteni a felületet és maga a festék sem két fillér, pláne, ha minőségit szeretnék, ami sokáig tart. Az autófényezés árának egy részét a szakember munkája teszi ki, mivel maga a kivitelezés is igen hosszadalmas, odafigyelést igényel, valamint speciális eszközökre is szükség van hozzá. Amennyiben kérdése lenne az autófényezéssel kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Kérje ajánlatunkat még ma, műhelyünk elérhető, korrekt áron vállalja a feladatot.

Ha autómentésre van szüksége, forduljon hozzánk!

autómentésAmi elromolhat, az el is romlik – tartja a mondás, és ez természetesen az autókra is igaz. Az autómentés ilyenkor a legjobb, ami a bajba jutott autóssal történhet, hiszen az autót nem lehet csak úgy otthagyni az út szélén, és ez a vidéki utakra, illetve az autópályákra fokozottan igaz. Ha autómentésre lenne szüksége, válasszon bennünket! Akár öreg, akár újonnan vásárolt autója van, bármikor lehet szükség autómentésre, hiszen nem csak meghibásodás, de baleset esetén is mozgásképtelenné válhat a gépjármű. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy megbízható, autómentéssel foglalkozó vállalkozás telefonszáma, akikhez bármikor lehet fordulni segítségért. Épp ezért már most jegyezze fel az elérhetőségeinket, hogy ha szükség lenne ránk, akkor gyorsan fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és kollégáink mielőbb a helyszínre érkezhessenek! A gépparkunk korszerű és biztonságos, így semmilyen probléma nem merülhet fel, ha bennünket választ. Ha autómentésre van szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Karosszéria javítás rövid határidővel? Velünk lehetséges!

karosszéria javításAz autóknál a karosszéria az, ami a leginkább ki van téve a különböző külső hatásoknak, ezért nem véletlen, hogy a legtöbb gépjárműnél sokszor van szükség karosszéria javításra. Az érintettek ezzel kapcsolatban mindenképp olyan szolgáltatást vennének igénybe, ahol a szakemberek viszonylag rövid időn belül végeznek a karosszéria javítással. Ha Ön még nem talált ennek megfelelően szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! A karosszéria javítást mi a lehető legrövidebb határidőn belül tudjuk teljesíteni az autótulajdonosoknak, a munkálatokhoz használt huzatópadnak köszönhetően. Ezzel a technikai megoldással nem csupán felgyorsítható a javítás folyamata, hanem a szakemberek sokkal precízebb munkát is képesek végezni, így minden szempontból elégedett lesz a karosszéria javítás végeredményével. Ha Ön sem szeretne heteket várni, válasszon bennünket a karosszéria javításhoz! A szolgáltatás igénybevételéhez keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A motorok fényezése precíz munkát követel meg!

kertaiautojavito.hu.19majAhogyan az autók karosszériája fényezhető, úgy a kétkerekű járművek esetében is van lehetőség motor fényezésre. A motorok fényezése tulajdonképpen esztétikai funkcióval bír, mert a karosszéria elemei szebbek, újszerűbbek, csillogóbbak lesznek tőle, de arra is alkalmas, hogy a kisebb karcolásokat eltüntesse. A fényezés lehetőséget ad arra is, hogy a motorra különböző díszítések is felkerülhessenek, amiket a szakember a megfelelő technológiával rögzít. Szín tekintetében minden megvalósítható, ami gyárilag elérhető vagy ki lehet keverni. A motorok fényezése nagy szakértelmet és precizitást igényel, mert ellentétben az autókkal, itt szükség van a szétszerelésre is. A karosszéria elemeket egyenként kell ugyanis fényezni, amihez szét kell szerelni a motort. Az első lépés az állapotfelmérés, a szükséges javítások elvégzése, ezután jön a festés, ami speciális kabinban történik, majd a lakkozás és a száradás. Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen ajánlatot motor fényezésre!

Mi a teendõ közlekedési baleset esetén?

Bármelyikünket érheti közlekedési baleset. A pánikot csökkentheti, valamint a késõbbi kárrendezési ügyintézést megkönnyíti, ha tudjuk, mi a teendõnk egy ilyen szituációban. Mire számíthatunk, ha vita merül fel a másik féllel szemben? Milyen lehetõségünk van, amennyiben a károkozó ismeretlen, vagy például egy szarvas, netán rendõr? [HVG.hu] Tovább…

Mi a teendõ, ha külföldivel karambolozunk? Itthon, az illetõ országában vagy harmadik államban?

2004-ben 6705 külföldön forgalomba helyezett gépjármû okozott kárt Magyarország területén. Dr. Molnos Dániel, a Generali szakértõje szerint sajnos sokan még most sincsenek tisztában azzal, mi a teendõ, ha egy magyar autós külföldi gépjármûvezetõvel szemben közúti balesetet szenved akár itthon, akár külföldön. [Origo.hu] Tovább…

Hol kötelezõ a téli gumi?

Aki nyári gumival indul síelni, nemcsak saját és embertársai életét kockáztatja, hanem jelentõs pénzbüntetést is. Nézzük, milyen szabályok vonatkoznak az egyes országokra! [hvg.hu] Bõvebben…

Autómentés gyorsan, szakszerűen!

Amikor egy autós lerobban, természetes, hogy mihamarabb szüksége van az autómentésre. A meghibásodott járművel töltött percek roppant aggasztóak tudnak lenni, ráadásul, ha kihalt területen kell vesztegelni, az még kiszolgáltatottabbá teszi az autóst. Ha Önnek azonnali segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal autómentésért! Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ilyenkor minden perc számít, igyekszünk az autómentést a lehető legrövidebb időn belül biztosítani a bajbajutottaknak. Ahhoz, hogy mihamarabb segítséget tudjunk nyújtani, érdemes már az utazás megkezdése előtt feljegyezni az elérhetőségeinket, hiszen nem biztos, hogy az adott területen lesz mobilnet, és értékes perceket veszíthet, míg talál egy autómentőt. Az autómentést szakszerűen, megfelelő eszközök használatával végezzük, így az autón nem keletkezhet semmilyen sérülés. Ha bővebb információra lenne szüksége szolgáltatásunkról, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!

kertaiautojavito.hu.19apr

Karosszériafényezés: hogy szebb legyen az autó!

Ahogyan a kerítéseket, vagy a falakat, úgy az autókat is át lehet festeni, viszont ezt nem festésnek hívják, hanem – szakmai kifejezéssel élve – karosszériafényezésnek. Egy karosszériafényezés után az autó felülete csillogó, egységes és újszerű lesz. A karosszériafényezést általában akkor veszik igénybe az autótulajdonosok, ha az autó eredeti fényezése megsérült. Ez lehet egy kisebb karcolás, ami egy trükkös parkolás közben keletkezett, vagy egy komolyabb baleset során létrejött sérülés. A karosszériafényezés abban az esetben is nagyon hasznos, ha az autó valamelyik alkatrészét ki kellett cserélni, és a különböző részek színei nem egyeznek. Egyszerre tölt be esztétikai szerepet, és védi is az autót. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné az autója külsejét kicsit megújítani, felfrissíteni, vagy eltüntetni róla a karosszériát elcsúfító sérüléseket, felemás árnyalatokat! Műhelyünkben modern berendezések segítségével, kedvező áron és rövid határidővel végezzük el a karosszériafényezést. Egyeztessen velünk időpontot karosszériafényezéshez megadott elérhetőségeink egyikén!

kertaiautojavito.hu.19marc

Mi a teendő közvetlenül még az autómentés előtt?

A gépjárművel történő közlekedés során előfordulhat, hogy a technika ördöge kellemetlen tréfát űz az autósokkal. Ilyenkor hirtelen hibát jelez a kocsi, majd se kép, se hang, a vezető azon kapja magát, hogy lerobbant az út kellős közepén. Ebben a helyzetben a legtöbb bajbajutott sofőrön a pánikhangulat lesz úrrá, ami nagy hiba, ugyanis a racionális döntések meghozatalához higgadtnak kell maradni. Természetesen az érintettek azonnal telefonhoz nyúlnának és autómentésre bíznák magukat és autójukat, azonban nem árt ezelőtt ellenőrizni a kocsi műszaki állapotát. Minden gépjárműhöz tartozik egy kiskönyv, amiben részletesen tájékozódhatnak az autósok a hiba okáról. Elképzelhető, hogy csak egy apró problémáról van szó, amit akár a gépjármű vezetője is tud orvosolni. Viszont, ha kétségei vannak vagy a helyreállítás után is bizonytalanul indul a kocsi, ebben az esetben egy percig se várjon az autómentés igénybevételével! Ha Önnek is autómentésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! A szakszerű, gyors segítséget biztosítjuk minden bajbajutott autós számára!

kertaiautojavito.hu.19fbeb

A téli gumi cserére nem csak tél elején lehet szükség!

A tél derekán járunk, mindennaposak a fagyok, a csúszós, jeges utak. A téli gumi csere fontosságáról nagyon sokat lehetett hallani ősz végén, pedig nem szabad megelégedni azzal, hogy mindig az évszakhoz illő autógumi van felszerelve. Kiemelt figyelmet kell fordítani azok állapotára is, méghozzá folyamatosan! Az autógumira lehet vigyázni, de ha használjuk, akkor bizony kopik. Egy kopott gumi pedig sokkal kevésbé tapad, és sajnos nagyon sokan vannak, akik a spórolás jegyében szinte simává koptatják őket. Halogatják a téli gumi cserét, pedig ez legalább ugyanolyan veszélyes, mintha nyári gumival közlekednének! Természetesen, ha az autó kereke megsérült vagy defektet kaptunk, szintén nem szabad tovább várni, sort kell keríteni a téli gumi cserére. Nagyobb út előtt mindenképpen alaposan ellenőrizzük, hogy milyen állapotban vannak az abroncsok! Forduljon hozzánk bizalommal, ha téli gumi cserére van szüksége, kollégáinkra mindenben számíthat az autójavítás terén!

téli gumi csere

A szép autófényezés titka

Még az elején szögezzük le a félreértések elkerülése végett: ez a cikk nem a szakmai titkok kiteregetéséről fog szólni, hanem arról, hogy mi szükséges a makulátlan autófényezéshez. Szakmai titkok ugyanis nincsenek, csak tehetséges autófényező mesterek és minőségi anyagok! A szép autófényezéshez elsősorban minőségi alapanyag szükséges, azaz egyfelől a jól előkészített karosszéria, ami egy kiváló karosszérialakatos munkájának eredménye, másrészt elsőrangú festék. Az alapozásnak, a festésnek és a végső lakkozásnak is olyan minőségűnek kell lennie, ami kiállja a legkeményebb teszteket is! A másik tényező – amitől a szép autófényezés függ – pedig a mester, illetve az ő tudása, tapasztalata és maximalizmusa; ezek nélkül a fényezés összecsapott és kontár munka lesz, ami sem az autó tulajdonosának, sem pedig a műhelynek nem jó, hisz a rossz szakembernek hamar híre megy, és így az ügyfelek is elmaradnak. Ha minőségi autófényezésre van szüksége, keressen bennünket elérhetőségeinken! Nálunk a minőségi alapanyag és a precíz mestermunka is adott!

A szép autófényezés titka

A huzatópaddal történő karosszériajavítás előnyeiről röviden

Aki nap, mint nap karosszériajavítással foglalkozik, tudja, hogy munkájához pontosságra van szükség a kiváló végeredmény érdekében. Természetesen emellé elengedhetetlenek azok az eszközök és körülmények is, amelyek hozzájárulnak a tökéletes munkafolyamatokhoz, a karosszériajavítást huzatópaddal a legoptimálisabb kivitelezni. A huzatópados karosszériajavítás folyamata során a karosszéria egy padszerű berendezés alkalmazásával kerül mozgásba. Ennek köszönhetően a szakemberek sokkal egyszerűbben tudják kivitelezni a javítási folyamatokat, anélkül, hogy komolyabb fizikai igénybevételnek tennék ki magukat, emellett komolyabb károk is helyrehozhatóak a berendezéssel. A huzatópados karosszériajavítással nemcsak a szakemberek járnak jól, hanem az ügyfelek is, hiszen ebben a formában rövidebb idő alatt elkészül az autó, így nem kell heteken át nélkülözni a gépjárművet. Ha további információkat szeretne megtudni a huzatópados karosszériajavításról, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A huzatópaddal történő karosszériajavítás előnyeiről röviden

Karcolások nélkül, autófényezéssel!

Sajnos gyakran előfordul, de legalábbis mindenkivel megesik néha az, hogy megkarcolódik az autó karosszériája. Egy balul sikerült tolatás, egy figyelmetlen kiállás, vagy egy másik autós hibájából bekövetkezett baleset eredményeképpen csúnya karcolás éktelenkedik a festékben. Autófényezéssel helyreállítható a kár! Ahhoz, hogy az autó külleme olyan legyen, mint annak előtte, profi szakemberekre van szükség. Olyanokra, akik prémium minőségű anyagokkal dolgoznak, minden szükséges előkészületet lelkiismeretesen megszerveznek, és betartják az előírásokat. Csak így lesz az autófényezés igazán kiemelkedő színvonalú, a sérülés pedig gyakorlatilag láthatatlan. Az autófényezés akkor lesz a legsikeresebb, ha modern fényező kamrában végzik a műveletet. Az autót itt is szárítják, pormentes levegőn fényezik, így az eredmény tökéletes lesz. Az eljárás energiatakarékos, sőt, környezetbarát is a hagyományos autófényező gyakorlathoz képest. Az autóra több festékréteg is kerül, majd a szárító kamrában, 60 fokon szárítják. Amennyiben autófényezésre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és mindent megtudhat a részletekről!

Karcolások nélkül, autófényezéssel!

Tudjon meg többet a kipufogó javításról!

A kipufogók rendkívül fontos szerepet töltenek be a gépjárművek esetében, azonban ahogy más alkatrészek, úgy a kipufogók is tönkremehetnek egy idő után, ezért gondoskodni kell javíttatásukról. Erre számtalan megoldás létezik, és végül az alkalmazott technikát az határozza meg, hogy pontosan mi is a problémája az alkatrésznek. A kipufogó javításra főként azért van szükség, mert az alkatrészen kisebb-nagyobb lyukak keletkeznek. Ezeket a szerkezeti sérüléseket általában hegesztéssel oldják meg a szakemberek, azonban vannak olyan szituációk, amikor már nem érdemes belevágni a kipufogó javításába. Ezek a helyzetek legfőképp akkor fordulhatnak elő, ha a gépjármű tulajdonosa folyamatosan halogatja a helyrehozatalt, a sérülések pedig egyre nagyobbakká válnak az alkatrészen, így elkerülhetetlenné válik a teljes cseréje. Ha Ön nem szeretné halogatni a kipufogó javítását, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Tudjon meg többet a kipufogó javításról!

Hogyan történik a karosszéria javítás?

Ha karosszéria javításra van szükség, azt nem érdemes halogatni, mert sajnos könnyen romolhat a helyzet. A karosszéria javításnak alapvetően két „fokozata” van. A részelem cserés módszer lényege, hogy nem mindent cserélünk ki, csak azokat az elemeket, amelyek megsérültek. Ezt legfőképpen akkor alkalmazzuk, ha nem karambol miatt van szükség a karosszéria javításra, hanem rozsdásodás miatt. Ilyenkor meghatározzuk a rozsdásodás pontos helyét és terjedelmét, és ennek alapján cselekszünk. A másik lehetséges eset a teljes elemcserés módszer. Ez esetben nem csak a sérült részt vágjuk ki, hanem a gyári összeillesztési helyeket vesszük figyelembe, és így sokkal nagyobb részeket cserélünk ki a karosszéria javítás folyamán. Karambolos sérüléseknél alkalmazandó módszer. Ha autójának karosszéria javításra van szüksége, bátran forduljon hozzánk, tapasztalt munkatársaink modern eszközökkel végzik a javításokat, így biztos lehet benne, hogy színvonalas munkát végzünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!  

karosszéria javítás

Miért bennünket válasszon a karosszériajavításhoz?

A karosszéria a legfontosabb, egyúttal legsérülékenyebb része is a gépjárműveknek. Ahhoz, hogy egy közúti baleset után a karosszéria ismét képes legyen betölteni a szerepét, a javíttatását nem lehet akárkire bízni. Ha ezzel Ön is tisztában van, azonban még nem találta meg a megfelelő szakembert a karosszériajavításhoz, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! A karosszéria javítás végeredménye nagymértékben függ a munkálatokat végző szakemberek tapasztalatától, tudásától, továbbá a munkakörülményektől, ugyanis ezzel kapcsolatban minőségi szolgáltatást csak korszerű és igényes eszközparkkal lehet biztosítani. Mindezen feltételeknek vállalkozásunk teljes mértékben eleget tesz, így velünk a karosszériajavítás biztosan sikeres lesz, Ön pedig ismét biztonságosan utazhat gépjárművével. A szolgáltatás minősége mellett a rövid határidő betartására is törekszünk, hiszen autó nélkül sokaknak kihívást jelent a közlekedés. Ha további információkat szeretne megtudni a karosszériajavításról, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért bennünket válasszon a karosszériajavításhoz?

Facebook