Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Ügyfeleink érdekeit képviselve vállaljuk a Biztosító Társaságoknál bejelentett gépjármû károk további ügyintézését.

Szerzõdött Biztosító Partnereink:

  • Allianz Hungária Biztosító Zrt.

 

  • GENERALI PROVIDENCIA Biztosító Zrt.

 

  • Magyar Posta Biztosító Zrt.

 

  • OTP Garancia Biztosító Zrt.

 

  • UNIQUA Biztosító Zrt.

 

  • AEGON Biztosító Zrt.

 

  • K&H Biztosító Zrt.

 

  • K.Ö.B.E.

 

 • UNION BIztosító Zrt.

A fent felsorolt biztosítókon kívül megegyezés szerint vállaljuk más biztosítókkal is a biztosítós ügyintézést.

Karambolos javítás

Megtörtént a baj és autójával karambolozott? Ön sem gondolta volna, hogy ez megtörténhet? Szüksége van egy olyan szolgáltatásra, ahol a karambol okozta károkat és sérüléseket profi módon tüntetik el?

Ne keressen tovább, nálunk jó helyen jár!

A Kertai Autójavító számos egyéb szolgáltatása mellett, mint például fényezés és karosszéria javítás, karambolos javításban is az elsők között van! Tapasztalt és képzett szakembereinknek köszönhetően nálunk gyors és megbízható munkát kap a pénzéért. Garantáljuk, hogy autója jobb lesz, mint újkorában, mindezt pedig a lehető legkedvezőbb árakon, az Ön érdekeit szem előtt tartva fogjuk elérni, hiszen célunk ügyfeleink elégedettsége.

A javításon túl vállaljuk a biztosítós ügyintézést is bejelentett partnereinknél! Szerződött partnereink között minden neves céget megtalál a szakmában.

Amennyiben Önnek is megsérült gépkocsija egy karambol következtében, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén! Kollégáink készséggel várják megkeresését!

Biztosítós ügyintézés? Bízza ránk!

Biztosítós ügyintézés rövid határidővel, kedvező áron – és még az autó javítását is ránk bízhatja!

Balesetek sajnos bárkivel és bármikor előfordulhatnak, és, ha csak az autó károsodik, az utasai nem, máris szerencsésnek mondhatjuk magunkat. A neheze azonban csak ez után jön, hiszen meg kell javíttatni a kárt, és persze a biztosítóval is egyeztetni kell, hogy állják is a költségeket. Attól függően, hogy vétkes, vagy vétlen félként szerepeltünk a balesetben, más és más a biztosítós ügyintézés jellege, ráadásul a kártérítést is más hányadban téríti meg a biztosító, ám egyvalami biztos: nehéz menetre számíthatunk.

Nem elég, hogy meg kell védenünk az érdekeinket egy olyan szakemberrel szemben, akinek a kárfelmérés a szakterülete, és mindennek tisztában van az értékével, illetve a következményekkel, még az autóval is foglalkozni kell, és időt is kell szakítani erre a folyamatra. A biztosítós ügyintézés ugyanis nem megy pillanatok alatt, sőt; sokszor heteket kell várni, mire lezárul az ügy, és neki lehet állni a további teendőknek.

Amennyiben szeretné a biztosítós ügyintézés terhét átadni, de olyan kezekbe, amelyek a lehető legjobb végkimenetelt is garantálják, ráadásul az autó javítását is a lehető legprofesszionálisabb módon oldják meg, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk az autójavításon túl természetesen a biztosítós ügyintézést is vállalja, mégpedig kedvező áron! Fontos azonban, hogy kizárólag szerződött partnereinknél megkötött KGFB, illetve CASCO esetén áll módunkban segítséget nyújtani!

biztosítós ügyintézés során az Ön elvárásait szem előtt atrtva intézzük az ügyeket, és a kárfelmérést követően a javításra vonatkozó információkat is átadjuk Önnek, ami alapján eldöntheti, hogyan tovább. Válasszon bennünket, ha autója balesetet szenved, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné cégünket megbízni a biztosítós ügyintézés lebonyolításával, illetve, ha kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen fel bennünket elérhetőségeink egyikén!

Facebook