Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Ha már megtörtént a baj, akkor is segíteni szeretnénk. Autómentõ partnerünk a nap 24 órájában várja hívását. 30 / 3350 – 590 Autómentés Kertaival!   Ugye Ön is találta már magát abban a kellemetlen és bosszantó helyzetben, hogy autója lerobbant, defektet kapott vagy egyszerűen csak meghibásodott? Természetesen az ilyen és ehhez hasonló esetek mindig a legrosszabbkor történnek az emberrel. Sajnos változtatni mi sem tudunk rajtuk, viszont képesek vagyunk a lehető leggyorsabban kihúzni Önt és autóját a csávából!   Autója felmondta a szolgálatot, sietnie kellene, de nem szívesen hagyná a kocsit sem az út szélén? Nem kell döntenie, elég, ha tárcsázza a megadott telefonszámot és mi rögtön útnak indulunk, hogy megmentsük Önt és természetesen autóját   Legyen bárhol, csapatunk azonnal útnak indul és gyorsan a helyszínre érkezik. Ugye ismerős az a helyzet, amikor a kihívott autómentőre órákat kell várni? Nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen számunkra az ügyfél az első! Bízza ránk autóját és garantáljuk, hogy hozzáértő csapatunkban nem fog csalódni!   Lerobbant autója? Hívja a 30 / 3350 – 590-es telefonszámot és segítünk Önnek! Veszprémben is van segítség! Akik a fővárosban autóznak, azokhoz mindig gyorsan kiér az autómentő, ha lerobban az autójuk, de mi van azokkal, akiknek nem Budapesten, vagy Budapest közelében áll meg a gépjárművük? Ha például Balatonra menet, Székesfehérvár után mondja fel járműve a szolgálatot? Nos, számukra is van gyors segítség, ugyanis Veszprémben is van segítség, a Kertai Autójavító partnere révén! Hiába tartja autóját megbízhatónak, és viszi gyakran szervizbe, netán nyaralás előtt is megnézeti, sajnos az autó a legrosszabbkor tudja felmondani a szolgálatot. Azonban, ha az utazás előtti este, nem csak ruhatáráról és egészségügyi felszereléséről gondoskodik, hanem elteszi a Kertai Autójavító elérhetőségeit is, akkor Budapesttől távol is hamar érkezik majd a segítség! Ne várjon órákat a fővárosból érkező felmentő seregre! Hívja az Önhöz közel levő autómentőt! Keressen bátran minket, vagy partnerünket, ha gyors és szakszerű segítségre van szüksége, készséggel segítünk Önnek, hogy az utazás mindig biztonságos és komfortos legyen!

A veszprémi autómentőnk minden évszakban aktívan segíti az autósokat

A mi veszprémi autómentőnkben a járműve megkapja azt a szakértelmet, ami ahhoz kell, hogy minden alkatrésze a helyére kerüljön. Könnyű azt gondolni, hogy a tél jelenti az összes évszak közül a legnagyobb kihívást, ha a közlekedés kerül szóba. Valóban igaz, hogy az időjárás több hónapon keresztül a legzordabb arcát mutatja és hóval, jéggel szórja tele az utakat. Ez nem jelenti azt, hogy a tél elmúltával minden veszély eltűnik a közlekedők számára.

veszprémi autómentő

A tavasznak is megvannak a maga veszélyei

veszprémi autómentő

Az annyira várt tavasz sajnos még nem garancia arra, hogy az autós utazás biztonságosabbá válik. Minden évszakra igaz, hogy az autóson is múlik, mennyire tudja magát biztonságban érezni vezetés közben. A tavaszi évszak sem mentes az időjárás negatívumaitól. Még éppen csak melegszik az idő, vissza-visszatérnek a fagyok, egyszóval kiszámíthatatlan, hogy aznap mi várja a közlekedőket. Általában sok csapadék hullik, gyakori a szeles idő és a párás levegő, de az elnyújtózó ködfoltok is meglephetik az autósokat. Az utak csúszhatnak, a járműveket nehezebb kontroll alatt tartani. Sajnos a statisztikai adatok nem hazudnak és árulkodó számok kerülnek ki arról, hogy tavasszal sincs kevesebb baleset, mint a téli hónapok alatt. Ez érthető, ha a kezdő, rutintalan sofőrök oldaláról nézzük a tavaszi autózást. A téli, megfontolt sebességről túl gyorsan és túl hamar váltanak át a megszokott átlagsebességre. Ez a szeszélyes tavaszi időjárás és a változékony útviszonyok közepette több, mint meggondolatlan viselkedés. Reális veszélyt jelentenek tehát a csapadéktól csúszós utak, de vidéken a sár is fokozza a csúszásveszélyt. Az utakon megnő a közlekedők száma, megjelennek a motorosok, biciklisek, akik előhozták a két kerekűeket a téli álmukból. Azok a sofőrök, akik alkalmanként ülnek járműbe, könnyen veszíthetnek a rutinjukból, bizonytalanabbakká válhatnak.

Az autósok felelőssége a felkészült közlekedés

Akármilyen járművel is közlekedik egy tulajdonos, soha nem szabad elhanyagolnia a motorkerékpárt, az autót vagy a furgont. A karbantartás rendszeres beiktatása megelőlegezi a jármű hosszabb életét, megbízható működését és még kevesebbet is kell költeni rá. A tél végével is esedékes egy felkészítést beiktatni, ami a következő évszakokra biztosítja a jármű kifogástalan műszaki állapotát. A téli mínuszok meg tudják viselni a jármű egyes részeit, ezért a több hónapos hideg után ellenőrizni kell, méghozzá alaposan. Az alacsony hőmérséklet elsősorban az akkumulátort terheli meg, de a világításra és az energiahasználatra is hatással van. A téli csapadék olvadt, sós hólé formájában érintkezhet az egyes alkatrészekkel. A fékrendszerben, a karosszérián, a futóműben is korróziót okozhat a járműve jutott nedvesség.

veszprémi autómentő

A szélvédők is válhatnak a jég áldozatává, a rosszabb látási viszonyok miatt pedig elkophatnak az ablakmosó lapátok. A gumiabroncsokat mindenképpen nyári változatra kell cserélni, mert a nem megfelelő kiképzésű gumik már önmagukban baleset veszélyesek lehetnek. Érdemes motorolaj cserét is elvégeztetni és ellenőriztetni a hűtőrendszert. Ha minden vezetésbiztos, akkor már csak vigyázni kell, hogy a csapadékos, szeles időjárás, a közlekedőkkel teli tavaszi utak ne jelentsenek az átlagosnál nagyobb kockázatot egyetlen autónak sem. A Veszprémben és annak környékén élő jármű tulajdonosokat szívesen látjuk a műhelyünkben, ahol a karbantartást, javítást, autómentést szükség szerint elvégezzük. Gondoljon az autószerelő műhelyünkre, ha az autóhoz szerelő kell és hívjon minket bizalommal a legközelebbi szabad időpontért!

Autómentés Veszprémben: profi segítség, ha elakadt az úton!

Autómentés Veszprémben gyorsan és megbízhatóan, hogy Önnek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel kelljen számolnia! Minden autós jól tudja, hogy a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhatnak balesetek, mint ahogyan annak a lehetőségét sem lehet kizárni, hogy az autó minden előjel nélkül megadja magát út közben. Egy ilyen szituáció soha nem jön jókor, ezért profi segítségre van szükség, hogy rövid időn belül megoldódjon a probléma. Az autómentés Veszprémben számunkra nem akadály, hiszen jól felszerelt járművel a birtokunkban, nagy tapasztalattal a hátunk mögött indulunk útnak, amikor szükség van ránk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bajba jutott autósokat támogassuk, gyorsak és rugalmasak vagyunk. Az autómentés Veszprémben természetesen összeköthető a javítással, hiszen igény szerint egyenesen a szervizbe szállítjuk az autót, így biztosan nem kell sokáig nélkülözni azt. Ha elakadt az úton, ránk számíthat! Ne vesztegesse az időt, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb segíteni tudjunk!  

autómentés Veszprémben

Autómentés: ha szükséges

Az autók bármikor meglephetnek bennünket, és előre nem látható okok miatt az út szélére kényszerülhetünk velük. Ilyenkor csak egyvalami segíthet: egy autómentő. Többféle probléma miatt juthatunk a leállósávba az autónkkal, amelyek egy része megoldható, másik részükhöz viszont mindenképpen segítségre van szükség. Egy defekt is megállásra kényszeríti az autót, ám – amennyiben rendelkezünk pótkerékkel, vagy legalább egy mankókerékkel – ez még megoldható viszonylag gyorsan. A kerékcsere után haladhatunk tovább, és csak annyi a dolgunk, hogy az első adandó alkalommal felkeresünk egy gumiszervizt. Ha azonban a motorral akad valamilyen gond, esetleg a futómű egy alkatrésze adja meg magát, akkor már egész más a helyzet.

autómentő

Ilyenkor vagy baráti segítséget hívunk a javítás elvégzéséhez, ám ez többnyire nem megoldás, vagy egy autómentéssel foglalkozó vállalkozást hívunk, amely vagy a helyszínen orvosolja a problémát, vagy elszállítja az autónkat a legközelebbi, vagy épp a saját műhelyébe. Érdemes az ilyen helyzetekre jó előre felkészülni, és amennyiben olyan helyre megyünk, amely távol esik a megszokott mozgáskörzetünktől, utánanézni az útvonal mentén elérhető autómentő szolgáltatóknak. Ez manapság, a mobilinternet korában is lényeges, hiszen ez nem mindenhol érhető el (mivel hálózatfüggő), és ha pont egy ilyen “vakfoltban” sikerül lerobbannunk, akkor nincs segítség; talán csak egy arra járó, nemes lelkű autós együttérzésében reménykedhetünk. Amennyiben Veszprém megye az úti cél, vagy átutazik rajta, érdemes feljegyeznie elérhetőségeinket, hogy ha baj történik, el tudja érni autómentéssel foglalkozó vállalkozásunkat! Probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre sietünk, és ha lehetséges, megoldjuk az üzemzavart, ha pedig ez nem lehetséges, akkor műhelyünkbe szállítjuk, ahol kedvező áron végezzük el a javítást. Ne feledje: egy telefonszám a zsebben kihúzhatja Önt és utastársait a nehéz helyzetből, ezért mindig tartsa magánál elérhetőségeinket, ha Veszprém megyében jár! Ha kérdése lenne autómentési és egyéb szolgáltatásainkkal, illetve árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Facebook