Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Ha már megtörtént a baj, akkor is segíteni szeretnénk. Autómentõ partnerünk a nap 24 órájában várja hívását.

30 / 3350 – 590

Autómentés Kertaival!

 

Ugye Ön is találta már magát abban a kellemetlen és bosszantó helyzetben, hogy autója lerobbant, defektet kapott vagy egyszerűen csak meghibásodott? Természetesen az ilyen és ehhez hasonló esetek mindig a legrosszabbkor történnek az emberrel. Sajnos változtatni mi sem tudunk rajtuk, viszont képesek vagyunk a lehető leggyorsabban kihúzni Önt és autóját a csávából!

 

Autója felmondta a szolgálatot, sietnie kellene, de nem szívesen hagyná a kocsit sem az út szélén? Nem kell döntenie, elég, ha tárcsázza a megadott telefonszámot és mi rögtön útnak indulunk, hogy megmentsük Önt és természetesen autóját

 

Legyen bárhol, csapatunk azonnal útnak indul és gyorsan a helyszínre érkezik. Ugye ismerős az a helyzet, amikor a kihívott autómentőre órákat kell várni? Nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen számunkra az ügyfél az első! Bízza ránk autóját és garantáljuk, hogy hozzáértő csapatunkban nem fog csalódni!

 

Lerobbant autója? Hívja a 30 / 3350 – 590-es telefonszámot és segítünk Önnek!

Veszprémben is van segítség!

Akik a fővárosban autóznak, azokhoz mindig gyorsan kiér az autómentő, ha lerobban az autójuk, de mi van azokkal, akiknek nem Budapesten, vagy Budapest közelében áll meg a gépjárművük? Ha például Balatonra menet, Székesfehérvár után mondja fel járműve a szolgálatot? Nos, számukra is van gyors segítség, ugyanis Veszprémben is van segítség, a Kertai Autójavító partnere révén!

Hiába tartja autóját megbízhatónak, és viszi gyakran szervizbe, netán nyaralás előtt is megnézeti, sajnos az autó a legrosszabbkor tudja felmondani a szolgálatot. Azonban, ha az utazás előtti este, nem csak ruhatáráról és egészségügyi felszereléséről gondoskodik, hanem elteszi a Kertai Autójavító elérhetőségeit is, akkor Budapesttől távol is hamar érkezik majd a segítség!

Ne várjon órákat a fővárosból érkező felmentő seregre! Hívja az Önhöz közel levő autómentőt! Keressen bátran minket, vagy partnerünket, ha gyors és szakszerű segítségre van szüksége, készséggel segítünk Önnek, hogy az utazás mindig biztonságos és komfortos legyen!

Autómentés Veszprémben: profi segítség, ha elakadt az úton!

Autómentés Veszprémben gyorsan és megbízhatóan, hogy Önnek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel kelljen számolnia!

Minden autós jól tudja, hogy a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhatnak balesetek, mint ahogyan annak a lehetőségét sem lehet kizárni, hogy az autó minden előjel nélkül megadja magát út közben. Egy ilyen szituáció soha nem jön jókor, ezért profi segítségre van szükség, hogy rövid időn belül megoldódjon a probléma. Az autómentés Veszprémben számunkra nem akadály, hiszen jól felszerelt járművel a birtokunkban, nagy tapasztalattal a hátunk mögött indulunk útnak, amikor szükség van ránk.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bajba jutott autósokat támogassuk, gyorsak és rugalmasak vagyunk. Az autómentés Veszprémben természetesen összeköthető a javítással, hiszen igény szerint egyenesen a szervizbe szállítjuk az autót, így biztosan nem kell sokáig nélkülözni azt.

Ha elakadt az úton, ránk számíthat! Ne vesztegesse az időt, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb segíteni tudjunk!

 

autómentés Veszprémben

Autómentés: ha szükséges

Az autók bármikor meglephetnek bennünket, és előre nem látható okok miatt az út szélére kényszerülhetünk velük. Ilyenkor csak egyvalami segíthet: egy autómentő.

Többféle probléma miatt juthatunk a leállósávba az autónkkal, amelyek egy része megoldható, másik részükhöz viszont mindenképpen segítségre van szükség. Egy defekt is megállásra kényszeríti az autót, ám – amennyiben rendelkezünk pótkerékkel, vagy legalább egy mankókerékkel – ez még megoldható viszonylag gyorsan. A kerékcsere után haladhatunk tovább, és csak annyi a dolgunk, hogy az első adandó alkalommal felkeresünk egy gumiszervizt. Ha azonban a motorral akad valamilyen gond, esetleg a futómű egy alkatrésze adja meg magát, akkor már egész más a helyzet. Ilyenkor vagy baráti segítséget hívunk a javítás elvégzéséhez, ám ez többnyire nem megoldás, vagy egy autómentéssel foglalkozó vállalkozást hívunk, amely vagy a helyszínen orvosolja a problémát, vagy elszállítja az autónkat a legközelebbi, vagy épp a saját műhelyébe.

Érdemes az ilyen helyzetekre jó előre felkészülni, és amennyiben olyan helyre megyünk, amely távol esik a megszokott mozgáskörzetünktől, utánanézni az útvonal mentén elérhető autómentő szolgáltatóknak. Ez manapság, a mobilinternet korában is lényeges, hiszen ez nem mindenhol érhető el (mivel hálózatfüggő), és ha pont egy ilyen “vakfoltban” sikerül lerobbannunk, akkor nincs segítség; talán csak egy arra járó, nemes lelkű autós együttérzésében reménykedhetünk.

Amennyiben Veszprém megye az úti cél, vagy átutazik rajta, érdemes feljegyeznie elérhetőségeinket, hogy ha baj történik, el tudja érni autómentéssel foglalkozó vállalkozásunkat! Probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre sietünk, és ha lehetséges, megoldjuk az üzemzavart, ha pedig ez nem lehetséges, akkor műhelyünkbe szállítjuk, ahol kedvező áron végezzük el a javítást. Ne feledje: egy telefonszám a zsebben kihúzhatja Önt és utastársait a nehéz helyzetből, ezért mindig tartsa magánál elérhetőségeinket, ha Veszprém megyében jár!

Ha kérdése lenne autómentési és egyéb szolgáltatásainkkal, illetve árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

autómentő

Facebook