Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

A mûanyagjavításnál hegesztéses valamint ragasztásos technológiát alkalmazunk, melyet a legmodernebb STEINEL berendezéssel végzünk.

Amit a műanyaghegesztésről tudni érdemes

Megsérült autója karosszériája? Megrepedt a fényszóró, eldeformálódott a lökhárítója? Van megoldás, ez pedig nem más, mint a műanyaghegesztés!

A műanyaghegesztés segítségével gyorsan orvosolhatóak azok a sérülések, melyek az autó műanyagból készült alkatrészeit érintik. Abban az esetben, ha ezek az alkatrészek újrahasznosított műanyagból készülnek, szintén van esély a javításra, mégpedig ragasztás segítségével. A műanyaghegesztés olyan technológia mely nem csak javításra alkalmas, de segítségével akár át is alakíthatóak az autó műanyagból készült részei.

Szeretné, ha autója az Ön egyedi igényeihez lenne alakítva? Hozza el hozzánk járművét és alakíttassa az egyes műanyag alkatrészeket olyanra, amilyenre mindig is szerette volna! Nincs akadálya szinte semmilyen változtatásnak, hiszen a műanyaghegesztéssel újraformázható szinte bármi, ami műanyagból készült.

Bízza magát és autóját szakavatott kezekre, és műhelyünk szakembereinek segítségével gyorsan, kedvező áron szabadulhat meg az autóját csúfító törésektől, karcolásoktól, deformálódott részektől!

Facebook