Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Kertai Autójavító Kft.

Kertai Iván tulajdonos

Cím: Almádi út. 19. Veszprém 8200
 Telefon: +36 88/565-850, +36 30/3350-590
 Fax:  +36 88/565-851
 Információ: :: Nyitvatartás :: Hétfő – Péntek : 7 – 15:30 Szombat, Vasárnap : Zárva
   

A Kertai Autójavítóhoz mindig fordulhat, ha autójavításra van szükség!

A Kertai Autójavítóhoz mindig fordulhat, ha autójavításra van szükség!Egy autó megannyi öröm és kényelem forrása, de ezzel párhuzamosan bizony sok felelősség, gond is járhat vele. Sajnos bármikor előfordulhat, hogy defektet kap az út szélén, karambolozik, egy alkatrész elkopik benne, karbantartásra, szervizbe kell vinni, téli gumi csere van napirenden, vagy műszaki vizsga következik, vagy egyszerűen betörte a szélvédőt egy felverődő kavics.

Ezek a problémák azonban nem okoznak tartósan gondot, ha egy megbízható autószerelő műhelyre bízzuk a megoldásukat. Ilyen nívós és nagy múlttal rendelkező autószerelő műhely a Kertai Autójavító is. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot, akármilyen probléma akad az autójával!

Széleskörű szolgáltatásokkal várjuk és segítünk, hogy kedvenc járműve ismét kifogástalanul és biztonságosan működjön! Vállalunk autófényezést, karosszéria és kipufogó javítást, de autómentést és szélvédőcserét, műszaki vizsgáztatást is! Honlapunkon  minden elérhetőségünket megtalál, és felveheti kollégáinkkal a kapcsolatot!

Email küldése a következő kapcsolattartónak:

Kapcsoalttartó neve: (kötelező)

Adja meg az e-mail címét: (kötelező)

Másolat:

Üzenet tárgya:

Írja be üzenetét:

Facebook