Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Karosszériafényezés: nem érhetjük be a legjobbnál kevesebbel!

karosszériafényezés során minden apró részletre oda kell figyelni, hogy a végeredmény a lehető legtökéletesebb lehessen.

Az autó csupán használati tárgy, ami elvisz A-ból B-be – sokan legalábbis így állnak a kérdéshez, és nem különösebben foglalkoznak azzal, ha kisebb-nagyobb sérülések borítják be az autójuk felületét. Náluk jóval többen vannak úgy vele, hogy az autójuknak makulátlannak kell lennie, és amikor csak lehetséges, meg is oldják ezt. Akad azonban olyan helyzet is, amikor e két csoport egy emberként fog össze, és áll ki a karosszériafényezés mellett.

Ilyen lehet például egy koccanás, vagy valamivel súlyosabb baleset után, amikor a karosszériát javítani kell, és persze ilyenkor nem maradhat el a festés sem. Ebben az esetben persze a karosszéria fényezését komoly javítás előzi meg, és, ha a biztosító fizeti az egész műveletsort, akkor tulajdonképpen beleférnek a drágább munkák is.

karosszéria fényezés

Hasonló, mégis más, ha egy veterán autót kell restaurálni; ilyenkor az alapokig kell szétszerelni az autót, a rozsda legapróbb jelét is eltüntetni, kiegyengetni a legapróbb horpadásokat is, és csak ezek után jöhet a karosszéria fényezése. Ebben az esetben talán még nagyobb odafigyelésre van szükség, hiszen az autó csak abban az esetben kaphatja meg a veterán, esetleg a muzeális minősítést, ha minden apró részletében megegyezik a gyári állapottal. A karosszériafényezés minősége természetesen ebben az esetben is ugyanúgy a legmagasabb szintű, ám itt fontos a gyári színárnyalat kikeverése is.

Ha Ön sem éri be a legjobbnál kevesebbel, bízza ránk a karosszériafényezést, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni a végeredményben! Kollégáink tapasztalata és szakértelme a biztosíték arra, hogy az Ön autójának festése is tökéletes lesz!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a karosszériafényezés iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha szeretne megbízni bennünket autója karosszériájának fényezésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Facebook