Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

Nissan karosszéria javítás

Nissan karosszéria javítás modern eszközökkel

Nissan karosszéria javításhoz kérje a megbízható autószerelő műhelyünknek a segítségét! Az autó ismét újszerű lesz a szerelési munkák után!

A karosszéria egyike azoknak az autó alkatrészeknek, amiknek a sérülése azonnal szembetűnő. A szélvédő is ilyen alkatrész, de a karosszéria ráadásul a legnagyobb kiterjedésű felület, amin könnyen észre lehet venni egy apró hibát is. A sérülések nagyon sokfélék lehetnek. A karosszériához kapcsolódik a fényezés, festés felszínén esett hiba, ami feltűnően el tudja csúfítani az autó külsejét, és amit drágán lehet megcsináltatni. A karosszéria megkarcolódhat, behorpadhat vagy törhet is, attól függően, hogy milyen hatások és hol érik az autót.

 A Nissan karosszéria javításban hatékony segítséget tudunk adni minden Nissan tulajdonosnak, aki hozzánk fordul. A szolgáltatásaink magukba foglalnak olyan, javítással kapcsolatos tevékenységeket, amik a jármű eredeti állapotának visszaállítását célozzák meg. A Nissan karosszéria javítás is ezek közé a tevékenységek közé tartozik, amit Veszprém városában kivitelezünk. A javítást kedvező áron végezzük el az ügyfeleinknek, ügyelve arra, hogy a munkánk minőségi színvonalát megtartsuk.

Nissan karosszéria javításra szükség lehet egy balesetet követően, de egy egyszerű autózás is végződhet olyan sajnálatos következményekkel, mint a megkarcolódott karosszéria. Kavicsok, faágak, egy túl közel parkolt másik autó is okozhatnak elváltozást a járművön vagy éppen a bemattult fényezésen kell frissíteni. A megfelelő árnyalatú festékkel és a jól megválasztott technológiával új lesz a fényezés.

A Nissan karosszéria javítás kétféle módon történhet meg, az egyik az eredeti karosszériát meghagyva, a másik a sérült karosszéria elemet kicserélve. A cél a gyári állapot visszaállítása úgy, hogy az szabad szemmel ne tűnjön fel.

Forduljon veszprémi autószerelő műhelyünkhöz, ha a Nissan karosszéria javítást szeretné tőlünk megrendelni! A honlapunkon megtalálja a műhely elérhetőségeit, ezeken tud árajánlatot kérni. Ha szeretné meggyorsítani a javítást, jöjjön el hozzánk személyesen és kérjen felmérést a karosszériára!

Facebook