Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

kertaiautojavito@gmail.com

BMW karosszéria javítás

BMW karosszéria javítása: bízza ránk!

A BMW karosszériák javítását ugyanolyan minőségben végezzük, mint más gyártók típusai esetében – forduljon hozzánk Ön is bizalommal, és bízza ránk autóját!

A karosszériajavítás összetett feladat, legyen szó bármely gyártó bármelyik típusáról, ám nagy vonalakban ugyanúgy kell végrehajtani: fel kell mérni a károkat, melyek akár az autó szerkezeti integritását is érinthetik, majd kijavítani azokat, végül vissza kell állítani az autó sérülés előtti, eredeti kinézetét. Akadnak persze különbségek is, hiszen egy acél karosszéria más feladatok elvégzésével javítható, mint egy alumíniumból, vagy üvegszálas műanyagból készült típus, ám a lényeg valóban “csak ennyi”.

Fontos azonban, hogy ne csak a külcsínre, hanem a belbecsre is ugyanakkora figyelmet fordítsunk, hiszen a karosszéria helytelen, avagy felszínes javítása nem csak a gyors korrodálódást segíti elő, de akár veszélyes is lehet: a vezethetőségre is hatást gyakorolhat, illetve egy baleset során nem nyújthat elegendő védelmet az autóban utazók számára – különösen fontos, ha egy gyors, sportos típusról van szó, mint amilyenek a BMW autói; itt a vezethetőség elvesztése egyet jelent az életveszéllyel.

BMW karosszéria javítás

Szerencsére azonban a karosszériajavítás az esetek többségében felületi “kezelést” jelent, azaz csak az autó burkolatát kell javítani, ami két okra vezethető vissza: egyrészt a mélyebb javítások költsége lehet annyira magas is, hogy a biztosító inkább gazdasági totálkárossá nyilvánítja a járművet, másrészt az ilyen szinten megrongálódott autók már nem mennek át a műszaki vizsgán sem, bár természetesen akadhatnak kivételek is.

Cégünk a lehető legmagasabb minőségi szinten végzi a BMW-k karosszériájának javítását, de természetesen bármilyen autóval fordulhat hozzánk, munkatársaink ugyanazt a színvonalat nyújtják az első teendőktől egészen az utolsó simításokig!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége, illetve, ha szeretne megbízni bennünket BMW karosszéria javításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Facebook