Kertai Autójavító Kft. - 8200 Veszprém, Almádi u. 19. +36303350590

info@kertaiautojavito.hu

Mi a teendõ közlekedési baleset esetén?

Bármelyikünket érheti közlekedési baleset. A pánikot csökkentheti, valamint a késõbbi kárrendezési ügyintézést megkönnyíti, ha tudjuk, mi a teendõnk egy ilyen szituációban. Mire számíthatunk, ha vita merül fel a másik féllel szemben? Milyen lehetõségünk van, amennyiben a károkozó ismeretlen, vagy például egy szarvas, netán rendõr? [HVG.hu] Tovább…

Mi a teendõ, ha külföldivel karambolozunk? Itthon, az illetõ országában vagy harmadik államban?

2004-ben 6705 külföldön forgalomba helyezett gépjármû okozott kárt Magyarország területén. Dr. Molnos Dániel, a Generali szakértõje szerint sajnos sokan még most sincsenek tisztában azzal, mi a teendõ, ha egy magyar autós külföldi gépjármûvezetõvel szemben közúti balesetet szenved akár itthon, akár külföldön. [Origo.hu] Tovább…

Hol kötelezõ a téli gumi?

Aki nyári gumival indul síelni, nemcsak saját és embertársai életét kockáztatja, hanem jelentõs pénzbüntetést is. Nézzük, milyen szabályok vonatkoznak az egyes országokra! [hvg.hu] Bõvebben…

A téli gumi cserére nem csak tél elején lehet szükség!

A tél derekán járunk, mindennaposak a fagyok, a csúszós, jeges utak. A téli gumi csere fontosságáról nagyon sokat lehetett hallani ősz végén, pedig nem szabad megelégedni azzal, hogy mindig az évszakhoz illő autógumi van felszerelve. Kiemelt figyelmet kell fordítani azok állapotára is, méghozzá folyamatosan!

Az autógumira lehet vigyázni, de ha használjuk, akkor bizony kopik. Egy kopott gumi pedig sokkal kevésbé tapad, és sajnos nagyon sokan vannak, akik a spórolás jegyében szinte simává koptatják őket. Halogatják a téli gumi cserét, pedig ez legalább ugyanolyan veszélyes, mintha nyári gumival közlekednének! Természetesen, ha az autó kereke megsérült vagy defektet kaptunk, szintén nem szabad tovább várni, sort kell keríteni a téli gumi cserére. Nagyobb út előtt mindenképpen alaposan ellenőrizzük, hogy milyen állapotban vannak az abroncsok!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha téli gumi cserére van szüksége, kollégáinkra mindenben számíthat az autójavítás terén!

téli gumi csere

A szép autófényezés titka

Még az elején szögezzük le a félreértések elkerülése végett: ez a cikk nem a szakmai titkok kiteregetéséről fog szólni, hanem arról, hogy mi szükséges a makulátlan autófényezéshez. Szakmai titkok ugyanis nincsenek, csak tehetséges autófényező mesterek és minőségi anyagok! A szép autófényezéshez elsősorban minőségi alapanyag szükséges, azaz egyfelől a jól előkészített karosszéria, ami egy kiváló karosszérialakatos munkájának eredménye, másrészt elsőrangú festék. Az alapozásnak, a festésnek és a végső lakkozásnak is olyan minőségűnek kell lennie, ami kiállja a legkeményebb teszteket is! A másik tényező – amitől a szép autófényezés függ – pedig a mester, illetve az ő tudása, tapasztalata és maximalizmusa; ezek nélkül a fényezés összecsapott és kontár munka lesz, ami sem az autó tulajdonosának, sem pedig a műhelynek nem jó, hisz a rossz szakembernek hamar híre megy, és így az ügyfelek is elmaradnak. Ha minőségi autófényezésre van szüksége, keressen bennünket elérhetőségeinken! Nálunk a minőségi alapanyag és a precíz mestermunka is adott!

A szép autófényezés titka

A huzatópaddal történő karosszériajavítás előnyeiről röviden

Aki nap, mint nap karosszériajavítással foglalkozik, tudja, hogy munkájához pontosságra van szükség a kiváló végeredmény érdekében. Természetesen emellé elengedhetetlenek azok az eszközök és körülmények is, amelyek hozzájárulnak a tökéletes munkafolyamatokhoz, a karosszériajavítást huzatópaddal a legoptimálisabb kivitelezni. A huzatópados karosszériajavítás folyamata során a karosszéria egy padszerű berendezés alkalmazásával kerül mozgásba. Ennek köszönhetően a szakemberek sokkal egyszerűbben tudják kivitelezni a javítási folyamatokat, anélkül, hogy komolyabb fizikai igénybevételnek tennék ki magukat, emellett komolyabb károk is helyrehozhatóak a berendezéssel. A huzatópados karosszériajavítással nemcsak a szakemberek járnak jól, hanem az ügyfelek is, hiszen ebben a formában rövidebb idő alatt elkészül az autó, így nem kell heteken át nélkülözni a gépjárművet. Ha további információkat szeretne megtudni a huzatópados karosszériajavításról, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A huzatópaddal történő karosszériajavítás előnyeiről röviden

Karcolások nélkül, autófényezéssel!

Sajnos gyakran előfordul, de legalábbis mindenkivel megesik néha az, hogy megkarcolódik az autó karosszériája. Egy balul sikerült tolatás, egy figyelmetlen kiállás, vagy egy másik autós hibájából bekövetkezett baleset eredményeképpen csúnya karcolás éktelenkedik a festékben. Autófényezéssel helyreállítható a kár! Ahhoz, hogy az autó külleme olyan legyen, mint annak előtte, profi szakemberekre van szükség. Olyanokra, akik prémium minőségű anyagokkal dolgoznak, minden szükséges előkészületet lelkiismeretesen megszerveznek, és betartják az előírásokat. Csak így lesz az autófényezés igazán kiemelkedő színvonalú, a sérülés pedig gyakorlatilag láthatatlan. Az autófényezés akkor lesz a legsikeresebb, ha modern fényező kamrában végzik a műveletet. Az autót itt is szárítják, pormentes levegőn fényezik, így az eredmény tökéletes lesz. Az eljárás energiatakarékos, sőt, környezetbarát is a hagyományos autófényező gyakorlathoz képest. Az autóra több festékréteg is kerül, majd a szárító kamrában, 60 fokon szárítják. Amennyiben autófényezésre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és mindent megtudhat a részletekről!

Karcolások nélkül, autófényezéssel!

Tudjon meg többet a kipufogó javításról!

A kipufogók rendkívül fontos szerepet töltenek be a gépjárművek esetében, azonban ahogy más alkatrészek, úgy a kipufogók is tönkremehetnek egy idő után, ezért gondoskodni kell javíttatásukról. Erre számtalan megoldás létezik, és végül az alkalmazott technikát az határozza meg, hogy pontosan mi is a problémája az alkatrésznek. A kipufogó javításra főként azért van szükség, mert az alkatrészen kisebb-nagyobb lyukak keletkeznek. Ezeket a szerkezeti sérüléseket általában hegesztéssel oldják meg a szakemberek, azonban vannak olyan szituációk, amikor már nem érdemes belevágni a kipufogó javításába. Ezek a helyzetek legfőképp akkor fordulhatnak elő, ha a gépjármű tulajdonosa folyamatosan halogatja a helyrehozatalt, a sérülések pedig egyre nagyobbakká válnak az alkatrészen, így elkerülhetetlenné válik a teljes cseréje. Ha Ön nem szeretné halogatni a kipufogó javítását, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Tudjon meg többet a kipufogó javításról!

Hogyan történik a karosszéria javítás?

Ha karosszéria javításra van szükség, azt nem érdemes halogatni, mert sajnos könnyen romolhat a helyzet. A karosszéria javításnak alapvetően két „fokozata” van. A részelem cserés módszer lényege, hogy nem mindent cserélünk ki, csak azokat az elemeket, amelyek megsérültek. Ezt legfőképpen akkor alkalmazzuk, ha nem karambol miatt van szükség a karosszéria javításra, hanem rozsdásodás miatt. Ilyenkor meghatározzuk a rozsdásodás pontos helyét és terjedelmét, és ennek alapján cselekszünk. A másik lehetséges eset a teljes elemcserés módszer. Ez esetben nem csak a sérült részt vágjuk ki, hanem a gyári összeillesztési helyeket vesszük figyelembe, és így sokkal nagyobb részeket cserélünk ki a karosszéria javítás folyamán. Karambolos sérüléseknél alkalmazandó módszer. Ha autójának karosszéria javításra van szüksége, bátran forduljon hozzánk, tapasztalt munkatársaink modern eszközökkel végzik a javításokat, így biztos lehet benne, hogy színvonalas munkát végzünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!  

karosszéria javítás

Miért bennünket válasszon a karosszériajavításhoz?

A karosszéria a legfontosabb, egyúttal legsérülékenyebb része is a gépjárműveknek. Ahhoz, hogy egy közúti baleset után a karosszéria ismét képes legyen betölteni a szerepét, a javíttatását nem lehet akárkire bízni. Ha ezzel Ön is tisztában van, azonban még nem találta meg a megfelelő szakembert a karosszériajavításhoz, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! A karosszéria javítás végeredménye nagymértékben függ a munkálatokat végző szakemberek tapasztalatától, tudásától, továbbá a munkakörülményektől, ugyanis ezzel kapcsolatban minőségi szolgáltatást csak korszerű és igényes eszközparkkal lehet biztosítani. Mindezen feltételeknek vállalkozásunk teljes mértékben eleget tesz, így velünk a karosszériajavítás biztosan sikeres lesz, Ön pedig ismét biztonságosan utazhat gépjárművével. A szolgáltatás minősége mellett a rövid határidő betartására is törekszünk, hiszen autó nélkül sokaknak kihívást jelent a közlekedés. Ha további információkat szeretne megtudni a karosszériajavításról, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért bennünket válasszon a karosszériajavításhoz?

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 23 Aug 2017
  • Pinned: 4 Aug 2017
  • Pinned: 20 Jul 2017
  • Pinned: 20 Jul 2017
  • Pinned: 20 Jun 2017
  • Pinned: 20 Jun 2017
  • Pinned: 18 May 2017
  • Pinned: 21 Apr 2017
  • Pinned: 1 Mar 2017
  • Pinned: 22 Feb 2017